29.03.2024 oleme SULETUD
E-R 8:30 - 17:00 L, P suletud info@mass.ee
Tallinn, Kalda 3b +372 657 7170
Tallinn, Kalda 7d +372 657 7622
Tartu, Tehno tee 7 +372 657 7623

Polyx õlivaha kiireltkuivav

Vali endale sobiv

Prindi hinnakiri
Kuva ainult laos olevaid tooteid
Polyx õlivaha kiireltkuivav läbipaistev Valge
Polyx õlivaha kiireltkuivav värvitu matt
Polyx õlivaha kiireltkuivav värvitu siidjasmatt

Tootest lähemalt

KIRJELDUS
Polyx Kiirekuivav Õlivaha on mõeldud ennekõike professionaalidele. Toode on värvitu, kiireltkuivav satiinmatt õlivaha kõikidele puitpõrandatele. Võib kasutada ka kork ja terrakota, kivi või muude glasuurimata kivipindade õlitamiseks. Sobib ka mööbli ja töötasapindade õlitamiseks. Polyx-Õlivaha “Rapid” ga töödeldud pind jääb eriliselt tugev ja vastupidav, vett- ja mustust hülgav. Pind talub veini, õlle, koola, kohvi, tee, mahlade, piima ja muude vedelike plekke. Mustuse saab eemaldada jäljetult. Renoveerimine, isegi osaliselt, on lihtne. Lihtsalt puhasta ja töötle pind uuesti õliga. Ei ole vaja lihvida ega vana õlivaha eemaldada.

Osmo õlivahaga töödeldud põrandate vastupidavus ületab tavapäraste parketilakkide ja vahade tugevuse. Osmo Polyx õlivaha põhineb taimsetel õlidel ja vahadel. Töödeldud pind ei pragune, kestenda ega kooru. Sellega sobib töödelda ka pindu, mis asuvad kõrge niiskusesisaldusega ruumides.
Osmo õlivaha on lihtne peale kanda – kaks kihti ilma krundita. Kiire kuivamisaeg annab võimaluse kanda pinnale kaks kihti õli ühe päeva jooksul. Poolmatti läiget saab intensiivsemaks teha kergelt poleerides. Puidumuster ja süü jääb rõhutatud. Õlivahaga töödeldud põrand muutub ajaga ilusamaks ja väärtuslikumaks. Naturaalsed õlid ja vahad tungivad sügavale puitu, hoides seda elastse ja tervena, ei lase muutuda kuivaks ja hapraks. Puit saab hingata, niiskus aurustuda.

PEALEKANDMINE
Kanda piki puusüüd ühtlaselt õhuke kiht Osmo Polyx® kiirkuivavat õlivaha puhtale ja kuivale puidu pinnale. Peale kandmiseks kasutada Osmo pintslit, Osmo mikrokiust rulli või Osmo põrandapintslit. Jäta kuivama 4-5 tunniks kindlustades hea ventilatsiooni. Teine kiht kanda peale samamoodi ühtlaselt ja õhukeselt, ning lasta kuivada 4-5 tundi.

KATVUS
1 L – 24 m2 üks kiht
Toote kulu sõltub oluliselt puidu liigist. Kogu informatsioon on antud sileda ja hööveldatud/lihvitud pindade jaoks. Sõltuvalt puidu liigist ja selle looduslikest omadustest võivad lõpptulemused erineda.

MÄRKUS
Õlid võimendavad puidu loomulikku tooni (püsiv märg efekt). Liiga paks õli kiht ja ebapiisav ventilatsioon pikendavad oluliselt  kuivamisaega. Troopilistele, tihedatele ja õlirikastele puiduliikidele (Wenge, Merbau, Meranti jne) soovitame viimistlusena kasutada Osmo  õlivaha väärispuidule (1101). Soovitame enne teha proovikatmine. Korgist pinnad on kõrgema imamisvõimega, seepärast kanda pinnale eriti õhuke kiht. Arvesse tuleb võtta ka pikemat kuivamisaega (6-8 tundi). Hoiatus: Mööbli sisemus ja sahtlid katta ühekordselt õhukese kihina, kasutades nt. puuvillast lappi.

 

Soovid suuremat kogust?

Suurema koguse päring
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates olete teadlik ja nõustute meie privaatsuspoliitikaga.
Nõustun
Sulge