29.03.2024 oleme SULETUD
E-R 8:30 - 17:00 L, P suletud info@mass.ee
Tallinn, Kalda 3b +372 657 7170
Tallinn, Kalda 7d +372 657 7622
Tartu, Tehno tee 7 +372 657 7623

Polyx õlivaha Original

Vali endale sobiv

Prindi hinnakiri
Kuva ainult laos olevaid tooteid
Polyx õlivaha Original läikiv
Polyx õlivaha Original matt
Polyx õlivaha Original poolmatt
Polyx õlivaha Original siidjasmatt

Tootest lähemalt

KIRJELDUS
Osmo Polyx Õlivaha  on värvitu, siidjasmatt  (3032) või matt (3062), poolmatt (3065), läikiv (3011) viimistlusvahend kõikidele puitpõrandatele lõppviimistluskihina. Võib kasutada ka kork ja terrakota, kivi või muude glasuurimata kivipindade õlitamiseks. Sobib ka mööbli ja töötasapindade õlitamiseks.

Osmo Polyx-õlivahaga töödeldud pind jääb eriliselt tugev ja vastupidav, vett- ja mustust hülgav. Pind talub veini, õlle, koola, kohvi, tee, mahlade, piima ja muude vedelike plekke. Mustuse saab eemaldada jäljetult. Renoveerimine, isegi osaliselt, on lihtne. Lihtsalt puhasta ja töötle pind uuesti õliga. Ei ole vaja lihvida ega vana õlivaha eemaldada. Osmo õlivahaga töödeldud põrandate vastupidavus ületab tavapäraste parketilakkide ja vahade tugevuse.

Osmo Polyx-õlivaha põhineb taimsetel õlidel ja vahadel. Töödeldud pind ei pragune, kestenda ega kooru. Sellega sobib töödelda ka pindu, mis asuvad kõrge niiskusesisaldusega ruumides.

PEALEKANDMINE
Kanda puhtale, kuivale puidu pinnale õhuke ja ühtlane kiht piki puidusüüd hõõrudes, kasutades Osmo naturaalsete harjastega pintslit, põrandapintslit või mikrokiust rulli. Laske kuivada 8 tundi, tagades hea ventilatsioon. Teine kiht kanda peale samamoodi ühtlaselt ja õhukeselt. Juba õlitatud pindade renoveerimiseks piisab ühest kihist. Kanda puhtale kuivale pinnale.

KUIVAMISAEG
Kuivamisaeg ligikaudu 8-10 tundi (23°C/50% õhuniiskust). Madalam temperatuur ja/või kõrgem õhuniiskus pikendavad kuivamisaega. Tagage kuivamise ajal hea ventilatsioon. Täielik ja põhjalik kõvenemine toimub 2-3 nädalaga.

KATVUS
1 L – 24 m2 üks kiht
Toote kulu sõltub oluliselt puidu liigist. Kogu informatsioon on antud sileda ja hööveldatud/lihvitud pindade jaoks. Sõltuvalt puidu liigist ja selle looduslikest omadustest võivad lõpptulemused erineda.

Soovid suuremat kogust?

Suurema koguse päring
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates olete teadlik ja nõustute meie privaatsuspoliitikaga.
Nõustun
Sulge