3044 Osmo Polyx® Õlivaha Effect Raw 0,125l - MASS
NB! Kadaka viadukt on SULETUD! Liiklus ümbersuunatud. Vaata Waze või Google Mapsi!
E-R 8:30 - 17:00 L, P suletud info@mass.ee
Tallinn, Kalda 3b +372 657 7170
Tallinn, Kalda 7d +372 657 7622
Tartu, Tehno tee 7 +372 657 7623

Polyx õlivaha toonitud Raw

-30%

Vali endale sobiv

Prindi hinnakiri
Kuva ainult laos olevaid tooteid
Hind: 18,01 / 25,72 €  / tk
Hind sisaldab käibemaksu
Eeldatav tarneaeg 3 päeva
Telli teavitus toote saabumisest
Eeldatav tarneaeg 3 päeva
Hind: 43,37 / 61,96 €  / tk
Hind sisaldab käibemaksu
Eeldatav tarneaeg 3 päeva
Telli teavitus toote saabumisest
Eeldatav tarneaeg 3 päeva
Hind: 131,76 / 188,23 €  / tk
Hind sisaldab käibemaksu
Eeldatav tarneaeg 3 päeva
Telli teavitus toote saabumisest
Eeldatav tarneaeg 3 päeva

Üldine info

Läbikumav, matt viimistlusvahend, mis ühendab endas looduslikke õlisid ja vahasid.

Osmo Polyx® õlivahaga töödeldud pind jääb eriliselt tugev ja vastupidav, vett- ja mustust hülgav. Võrreldes tavapäraste viimistlusvahenditega loob taimsete koostisosade kasutamine ühtlasema ja harmoonilisema välimuse. Mikropoorne pind võimaldab puidul hingata ning vähendab paisumist ja kokkutõmbumist. Vastupidav veini, õlle, koola, kohvi, tee, piima, mahla, vee plekkidele (DIN 68661-1A).

Kuiv viimistlus on ohutu inimestele, loomadele ja taimedele ning sobib vastavalt EU normi EN 71.3 ka laste mänguasjade viimistlemiseks. Sülje- ja higikindel (DIN 53160).

SOBIB KASUTAMISEKS
Osmo Polyx® õlivaha Effect Raw sobib kaitseks ja viimistluseks heledatel puiduliikidel sisetingimustes, nt. puitpõrand ja mööbel.

EELTÖÖD
Puidu, korgi või saepuruplaadi pind peab olema kuiv ja puhas (maksimaalne niiskusesisaldus 18%). Osmo Polyx® õlivaha Effect Raw on valmis kasutamiseks. Ära lahjenda, sega hoolikalt. Pind peab olema puhas, kuiv. Väikesed kriimud ja augud täida puidupahtliga.

Puhasta või lihvi õrnalt eelnevalt töödeldud pind. Eemalda vana lakk. Kui vajalik, kasuta lihvpaberit – põrandatel karedusega 120-150, mööblil 180-240. Eemalda tolm.

Polyx® õlivaha Effect Raw tulemust mõjutab teiste asjade hulgas puidu naturaalne iseloom. Seega on soovitatav enne pealekandmist proovida toodet ääre peal, eriti kui tegemist on tundmatute pindadega.

PEALEKANDMINE
Kanda pinnale õhuke ja ühtlane kiht piki puidusüüd hõõrudes, kasutades Osmo naturaalsete harjastega pintslit, mikrokiust rulli või põrandapintslit. Laske kuivada 24 tundi, tagades hea ventilatsioon. Peale kuivamist kandke teine kiht õhukeselt. Renoveerimiseks piisab, kui kanda puhtale kuivale õlitatud pinnale üks õhuke kiht.

TÖÖRIISTADE PUHASTAMINE
Tööriistad puhastada Osmo puhastusainega (8000) või white spiritiga.

KUIVAMISAEG
Kuivamisaeg ligikaudu 24 tundi (23°C/50% õhuniiskust). Madalam temperatuur ja/või kõrgem õhuniiskus pikendavad kuivamisaega. Tagage kuivamise ajal hea ventilatsioon.

KATVUS
1 L – 30 m2 üks kiht
Toote kulu sõltub oluliselt puidu liigist. Kogu informatsioon on antud sileda ja hööveldatud/lihvitud pindade jaoks. Sõltuvalt puidu liigist ja selle looduslikest omadustest võivad lõpptulemused erineda.

VIHJE
Polyx® õlivaha Effect Raw kaitseb puitu peaaegu nähtamatult. Liiga paks õli kiht ja ebapiisav ventilatsioon pikendavad oluliselt kuivamisaega. Enamik pintslitõmbeid saab eemaldada 30 minuti jooksul peale esmast pealekandmist. Puidu loomulik toon säilib- ei võimenda puiduitooni ja ei tekita “märja puidu” effekti

Tumedatel/punakatel puidutoonidel jätab veidi valkja pinna. Alati soovitav enne teha proovivärvimine. Troopilistele, tihedatele ja õlirikastele puiduliikidele (Wenge, Merbau, Meranti jne) soovitame viimistlusena kasutada Osmo õlivaha väärispuidule (1101). Soovitame enne teha proovikatmine.

Hoiatus: Mööbli sisemus ja sahtlid katta ühekordselt õhukese kihina, kasutades nt. puuvillast lappi.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates olete teadlik ja nõustute meie privaatsuspoliitikaga.
Nõustun
Sulge