29.03.2024 oleme SULETUD
E-R 8:30 - 17:00 L, P suletud info@mass.ee
Tallinn, Kalda 3b +372 657 7170
Tallinn, Kalda 7d +372 657 7622
Tartu, Tehno tee 7 +372 657 7623

Polyx õlivaha toonitud

Vali endale sobiv

Prindi hinnakiri
Kuva ainult laos olevaid tooteid
Polyx õlivaha toonitud Grafiit
Polyx õlivaha toonitud Helehall
Polyx õlivaha toonitud Meekollane
Polyx õlivaha toonitud Merevaik
Polyx õlivaha toonitud Must
Polyx õlivaha toonitud Terra
Polyx õlivaha toonitud Valge

Tootest lähemalt

KIRJELDUS

Osmo Polyx® Õlivaha Toonitud on läbikumav, satiin viimistlusvahend mis ühendab endas looduslikke õlisid ja vahasid. Osmo Polyx® õlivahaga töödeldud pind jääb eriliselt tugev ja vastupidav,  vett- ja mustust hülgav. Võrreldes tavapäraste viimistlusvahenditega loob taimsete koostisosade kasutamine ühtlasema ja harmoonilisema välimuse.

SOBIB KASUTAMISEKS
Osmo Polyx® toonitud õlivaha sobib kaitseks kui ka dekoratiivse viimislusena kõikidele puitpõrandatele nagu täispuit, laudparkett, OSB ja korkpõrand ja mööbel.

PEALEKANDMINE
Läbipaistvalt toonitud:
Kanda pinnale õhuke ja ühtlane kiht piki puidusüüd hõõrudes, kasutades Osmo naturaalsete harjastega pintslit või mikrokiust rulli. Laske kuivada 24 tundi, tagades hea ventilatsioon. Soovides intensiivsemat tooni, võib protsessi korrata (aga maksimaalselt 2 kihti).

Kergelt toonitud:
Kanda pinnale õhuke ja ühtlane kiht piki puidusüüd hõõrudes, kasutades Osmo naturaalsete harjastega pintslit või mikrokiust rulli. 20 minuti jooksul peale viimistelmist pühkida õlivaha piki puusüüd puuvillase lapiga või kasutades poleermasinat ja valget poleervilti. Laske kuivada 24 tundi, tagades hea ventilatsioon.

Intensiivselt toonitud:
Intensiivsemate toonide saavutamiseks soovitame kasutada Osmo toonivat õlivaha (3101-3188).

Tähtis: Põrandatele kanda max. üks kiht Osmo Polyx® Toonitud õlivaha. Pärast kuivamist kanda peale üks kiht Osmo Polyx® värvitu õlivaha.

KUIVAMISAEG
Kuivamisaeg ligikaudu 24 tundi (23°C/50% õhuniiskust). Madalam temperatuur ja/või kõrgem õhuniiskus pikendavad kuivamisaega. Tagage kuivamise ajal hea ventilatsioon.

KATVUS
1 L – 30 m2 üks kiht
Toote kulu sõltub oluliselt puidu liigist. Kogu informatsioon on antud sileda ja hööveldatud/lihvitud pindade jaoks. Sõltuvalt puidu liigist ja selle looduslikest omadustest võivad lõpptulemused  erineda.

Soovid suuremat kogust?

Suurema koguse päring
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates olete teadlik ja nõustute meie privaatsuspoliitikaga.
Nõustun
Sulge